Kezdőlap

Oktatók

Helyszín

Versenyzők

Kapcsolat

Minden jog fenntartva MAC  Műkorcsolya szakág 2019. Tel: 06-309-709-610 Fax:  E-mail: macskate@hu.inter.net.  www.facebook.com/macmukorcsolya

   Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Impulzus Design    

Következő edzés:


KORCSOLYAISKOLA


A MAC korcsolyaiskolája Magyarország legnagyobb hagyománnyal rendelkező jégiskolája. Az egykori BS-ben indult korcsolyaoktatás során sok-sok ezren tanultak meg nálunk korcsolyázni, szerették meg egy életre a korcsolyázást, vagy indultak el a sportág valamely szakága felé, a műkorcsolya, a jégtánc, a szinkron korcsolyázás, vagy éppen a gyorskorcsolya és a jégkorong felé is. Az élsport számos tehetsége, bajnoka nevelődött és nevelődik napjainkban is ebben az iskolában. A hagyomány él és folytatódik, ma is várjuk a korcsolyázás iránt érdeklődőket, továbbra is korhatár nélkül.

Simon István

a korcsolyaiskola alapítója és vezetője

Jelentkezés


2020. szept. 12.  Szombat elmarad!

2020. Szept.19. Szombat 17-19


Page 6

FIGYELEM! 2020.szept.12-én szombaton az edzés az öltözők fertőtlenítése miatt elmarad.

Tájékoztató a Jégcsarnok házirendjéről!

Kérjük az alábbi fontos szabályokat betartani szíveskedjenek. 

fokozott figyelem fordítása a kézmosásra, kézfertőtlenítésre

közös terekben történő maszkviselés és távolságtartás

a versenyzőkkel, szakemberekkel történő beszélgetés/egyeztetés során maszkviselés

szülők továbbra is csak az előtérben és csak maszkban tartózkodhatnak

 A Gyakorló Jégcsarnokban fertőtlenítő pontok lettek kijelölve, a kihelyezett fertőtlenítő szerek pótlásáról folyamatos utántöltéséről a létesítmény gondoskodik. Kérjük használják ezeket!Kérünk mindenki a fentiek megértésére és szigorú betartására!

Együttműködésüket köszönjük.

A Jégpálya megközelítése.

Millenáris portán a gyalogos forgalom átmenetileg szünetel.Gyalogosan az Istvánmezei út 3-5. kapu közelében, a sarokban található bejáraton, a Kisstadion és a műhelyek mellett eljutva lehet megközelíteni a Gyakorló Jégcsarnokot.